Sana-Seppojen jäseneksi tulo

Sana-Sepot harjoittelee Jyväskylän kansalaisopiston lausuntaryhmänä, joten Sana-Sepot ry:n jäsen maksaa sekä Sana-Seppojen jäsenmaksun että opiston kurssimaksun. Kansalaisopiston toimintaan voi toki osallistua kuulumatta Sana-Sepot ry:een.

Sana-Sepot edellyttää jäseniltään kokemusta lausunnan, puheilmaisun tai teatteritaiteen alalta. 

 

Sana-Sepot on pitkään ja monipuolisesti lausuntaa harrastanut ryhmä. Teemme ääni-, hengitys-, rentoutus- ja tunnetilaharjoituksia iloisesti improvisoiden. Työstämme runoa ja proosaa. Valmistamme ohjelmakokonaisuuksia teeman tai runoilijan ympärille. Harjoittelemme tarvittaesa myös muina kuin opiston ryhmän kokoontumisaikoina.Toivomme osallistujilta aiempaa esiintymiskokemusta.

Myös lapset ja nuoret voivat hakeutua Sana-Seppojen ryhmään - tekemistä löytyy kaikenikäisille. 70-vuotisjuhlaohjelmassa nuorin esiintyjä oli 7- ja vanhin 77-vuotias!

Sana-Sepot ry:n jäseneksi pyrkivät voivat ottaa yhteyttä joko hallituksen jäseniin tai tämän sivuston Ota yhteyttä -sivun viestillä.

 

 

| Vastaa

Uusimmat kommentit

26.11 | 17:55

Hei! Varaisin yhden lipun maanantain 28.11.22 klo 18.30 näytökseen.

24.11 | 14:37

Hei Anna! Ilmoita minulle kumpaan näytökseen olisit tulossa. Soita minulle 050 3641716, niin varaan liput nimelläsi. Terv. Hellevi Piispanen

24.11 | 13:53

Hei, kiva kuulla, mutta mistä voin ennalta ostaa lippuja?

01.11 | 13:04

Kohdista Ajankohtaista ja Tulevaa ohjelmistoa näkyy tämän syksyn 2022 ohjelma. Eli Kompassiruusu, Sana-Seppojen 80-vuotisjuhlaohjelma Palokan Pelimannitalolla.